PREVENTIEVE OSTEOPATIE


Osteopatie kan ook als preventieve geneeskunde toegepast worden, om zo klachten te voorkomen. Zie het als een klein of groot onderhoud van je wagen.  Je gaat er mee naar de garage om te voorkomen dat je wagen kapot gaat. Wanneer je wagen kapot gaat, kan je makkelijk vervangstukken kopen of indien nodig een nieuwe wagen. Bij een mens kan je nu ook al nieuwe stukken kopen, maar niets is beter dan het origineel.

Door het lichaam op regelmatige basis te gaan controleren, kan ik op zoek gaan naar kleine letsels. Zo kunnen de krachtlijnen in het lichaam bewaard blijven en blijft het lichaam in balans. Wanneer het lichaam uit balans raakt dan kunnen er klachten optreden. De kunst is dit voor te zijn zodat we ook de pijn voorblijven.

Dit kan ook toegepast worden in grote bedrijven. Een regelmatige behandelingen verlaagt het ziekteverzuim, wat een goede, continue werking garandeer. Deze aanpak is voor de bedrijven ook kosteneffectief: het ereloon van de osteopaat kost minder dan de betaalde afwezigheid van de werknemers, bovendien is het personeel ook tevredener.

In de praktijk wordt er gewerkt met een aantal bedrijven. Indien uw bedrijf interesse heeft in de behandelingen dan kunt u steeds contact opnemen voor een verkennend gesprek.
De frequentie waarmee deze behandelingen plaats vinden is afhankelijk van patiënt(e) tot patiënt(e).

AFSPRAAK MAKEN?

BEL 050/67 03 65 of 0485/37 85 02


Stuur een e-mail

Adresgegevens praktijk

Evert van 't Padstraat 25 - 8310 Assebroek
Bekijk ligging in Google Maps

 

STUUR EEN BERICHT